Milli forma büyük gurur

2020 Tokyo Olimpiyatları Avrupa Kıta Elemeleri’nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın orta oyuncularından Aslı Kalaç, olimpiyata gitmeyi çok istediğini ve Tokyo 2020’nin rüyalarını süslediğini söyledi.

Milli forma büyük gurur

7-12 Ocak’ta düzenlenecek elemelere iyi hazırlandıklarını bilerten Aslı, “Milli takımda olmak, bu formayı taşımak benim için çok büyük bir gurur. Bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Olimpiyat, her sporcunun hayali. Dört senede bir gerçekleştirilen, belki bir sporcunun kariyeri boyunca maksimum 3-4 kez gidebileceği bir organizasyon. Biz, bundan önce 2012 Londra’ya katılmıştık. Eda abla ve Naz abla gidebilmişti. Tokyo 2020’ye gitmeyi çok istiyorum. Rüyalarımı süslüyor” ifadelerini kullandı. Milli voleybolcu, turnuvaya katılacak 8 takımın da olimpiyat vizesi almak için elinden geleni yapacağını ve kolay maçın olmadığını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X