Montella’yı duyurdular! İşte anlaşmanın detayları

Türkiye Futbol Federasyonu’nun, A Milli Takım teknik direktörlüğü için Vincenzo Montella ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ileri sürüldü.

Montella’yı duyurdular! İşte anlaşmanın detayları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetimi, Stefan Kuntz ile yollarını ayırmaya hazırlanırken, Alman hocanın yerine A Milli Takım teknik direktörlüğüne Vincenzo Montella’nın getirileceği iddia ediliyor.

MONTELLA 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

İtalyan gazetesi La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Montella bugün ekibiyle İstanbul’a gidecek. 49 yaşındaki teknik adamın, TFF ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Haberde, bir sürpriz olmaması durumunda imzanın bugün atılacağı belirtildi.

Federasyon’un, önce EURO 2024’e sonra da 2026 Dünya Kupası’na katılmayı hedeflediği 3 yıllık bir projeyle Montella’yı ikna ettiği öne sürüldü.

3 YARDIMCISIYLA GELİYOR

İtalyan teknik adamın, Adana Demirspor’da birlikte çalıştığı ve Türkiye’yi tanıyan 3 yardımcısını da yanında getireceği belirtildi. Montella, Adana ekibinde Daniele Russo (Baş yardımcı antrenör), Massimo Crivellero (Maç analisti) ve Polino Pierpaulo (Atletik performans antrenörü) ile beraber çalışmıştı.

ABDULLAH AVCI İHTİMALİ

Bu arada Anadolu Ajansı’nın haberine göre; şu an Riva’da TFF Yönetimi’yle toplantıda bulunan teknik direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılması bekleniyor. A Milli Takım teknik direktörlüğü için ise iki aday var: Vincenzo Montella ve Abdullah Avcı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X