Mucize Doktor’un Selvi hemşiresinin bu halini gören inanamıyor

Fox TV dizisi Mucize Doktor’un Selvi hemşiresi Bihter Dinçel’in gençlik yıllarına ait fotoğrafı sosyal medyayı salladı.

Mucize Doktor’un Selvi hemşiresinin bu halini gören inanamıyor

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren seyirciyi ekran başına kilitleyen Mucize Doktor verdiği mesaj ile Türkiye’nin gündemine oturdu. Rakiplerini reyting listelerinde alt üst eden dizinin senaryosu kadar oyuncuları da seyirci tarafından mercek altında.

Mucize Doktor'un Selvi hemşiresi ile ilgili görsel sonucu

Reyting rekorları kıran dizideki başarılı oyunculuğuyla göz dolduran başhemşire Selvi’nin sosyal medyadaki paylaşımı beğeni topladı.

İlgili resim

Dizide başhemşire rolüyle seyirci karşısına çıkan Selvi hemşire dizide yıllardır hastanede görevli olarak çalışan ve asistan cerrahların ablası konumunda yer alıyor.

Mucize Doktor'un Selvi hemşiresi ile ilgili görsel sonucu

37 yaşındaki Bihter Dinçel, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü mezunu olmasına rağmen hayali olan oyunculuğu gerçekleştiriyor. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Mucize Doktor'un Selvi hemşiresi ile ilgili görsel sonucu

İşte Bihter Diçel’in paylaşımı: 

baslik7-001.jpg

Güzel oyuncu gençlik yıllarına ait karesini, ‘Aralık 2002 . Felsefe 2.sınıf. Yaş yirmi, Ağır bir sınav çıkışı, Ege Ünv. kampüsü. Kahve sevinci… Fotoğrafçı arkadaşımız var, hem de siyah beyaz çekiyor’ notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Bihter Dinçel’in pozuna binlerce beğeni ve yorum geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X