Mudanya’nın en büyük parkı Bademli’ye yapılıyor

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yeni açılan imar yollarında parke, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına hız verirken, Mudanya’nın en büyük parkı Bademli Mahallesi’ndeki Cumhuriyet Parkı Projesi devam ediyor.

Mudanya’nın en büyük parkı Bademli’ye yapılıyor

ÖMER BİLİK

Bademli Mahallesi, Ömerbey Mahallesi Huzur Caddesi’ne bağlanan sokaklarda parke ve tretuvar çalışması gerçekleştiriliyor. Mudanyalıların daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla hizmetlerin sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Gerek yol ve tretuvar çalışmaları, gerekse park alanlarının oluşturulması için ekiplerimiz vatandaşlardan gelen istek doğrultusunda yatırım planlamasına uygun çalışıyor” dedi.

Cumhuriyet Parkı Projesi ile ilçenin en büyük parkını kısa zaman içerisinde hayata geçireceklerini belirten Türkyılmaz, “İçerisinde sosyal tesis, otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yolları ile uçurtma alanı gibi birçok aktivitenin yapılacağı alanlar olacak” diye konuştu.

Projenin Mudanya’ya değer katacağını belirten Türkyılmaz, “Yaklaşık 10 dönümlük alanda gerçekleştirdikleri çalışmalar tamamlandığında, ilçede bugüne kadar yapılmış en büyük park olacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X