Müezzinoğlu vatandaşı dinledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Büyükorhan’da gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşla buluştu.

Müezzinoğlu vatandaşı dinledi

AYDIN KURMUŞ

Partililerle kahvaltıda bir araya gelen Mehmet Mezzinoğlu, ardından İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Üzeyir Tüfekçi’ye başarı dileğinde bulundu. AK Parti Büyükorhan İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya gelen Müezzinoğlu, ardından vatandaşlarla buluşup sohbet etti. Müezzinoğlu daha sonra Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak’ı da ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında bilgi aldı. 

Yörenin kırsal bir yöre olması ve istihdam sahalarının olmaması nedeniyle çok fazla göçün olduğunu söyleyen Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, göçün önlenmesi ve tersine göç için çalışmalar yapılması gerektiğini ifade etti. 

Kutsal Baytak, tarımsal alanlarda hamleler yapılması, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi, özellikle bayanlara yönelik İş-Kur destekli meslek edinme kurslarının açılarak bayanların da iş sahibi olmasının gerektiğini ifade etti. Mehmet Müezzinoğlu da yapılacak işlerden ziyade önce bir çalışma programının hazırlanmasını, altyapının oluşturulmasını, üretilecek ve hayata geçirilecek projelerden elde edilenlerin pazarlanması için pazar bulunmasının gerektiğini kaydetti. Yapılacak ve yapılması gerekenler konusunda ilgili kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını kaydeden Mehmet Müezzinoğlu, her türlü destekte bulunacağını söyledi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe pazarına geçen Mehmet Müezzinoğlu, burada pazarcı esnafının sorunlarını dinledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X