Muhtarlar da ‘sosyal kart’ sisteminde

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraklerinden BURFAŞ ile Osmangazi ve Yıldırım muhtar dernekleri arasında ‘sosyal kart’ protokolü imzalandı. Yüzlerce muhtar ve ailesi belediye sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak.

Muhtarlar da ‘sosyal kart’ sisteminde

BURFAŞ Gölpark Sosyal Tesisleri’nde yapılan protokole Büyükşehir Belediyesi adına Başkanvekili Abdülkadir Karlık, BURFAŞ adına Genel Müdür Muhammet Gümüşsoy, Osmangazi Muhtarlar Derneği adına Başkan Ferruh Sevimgil, Yıldırım Muhtarlar Derneği adına da Başkan İsmail Eroğlu imza attı. Osmangazi ve Yıldırım’da faaliyet gösteren muhtarlar da sosyal tesislerde sosyal kartın sunduğu imkanlardan yararlanacak. Karlık ile Gümüşsoy, muhtarlar adına temsili kartları dernek başkanlarına teslim etti.

Karlık, sosyal tesislerdeki hedefin kaliteli hizmetin uygun fiyatla tüketiciyle buluşması olduğunu söyledi. Malzeme ve servis kalitesinin farklı konseptlerle sunulduğu sosyal tesislerden yararlananların sayısının her geçen gün arttığını, muhtarların da katılımıyla sistemin iyice güçlendiğini ifade eden Karlık, “BURFAŞ tarafından işletilen sosyal tesislerimiz STK’larla yaptığımız protokollerle geniş kitlelere ulaşan bir ağ haline geldi. Bugün burada imzaladığımız protokolle muhtarlarımız da bu ağa dahil oldu” dedi.

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ise, protokole dahil olan muhtar derneklerinin sosyal kart sayesinde kurum tesislerinden aldıkları hizmet karşılığında yüzde 15 parapuan kazanacağını ifade etti. Kartlara yüklenen puanların yine BURFAŞ tesislerinde kullanılacağını, sadece isim ve iletişim bilgilerinin verilmesiyle hazırlanacak kartların muhtarlara teslim edileceğini vurgulayan Gümüşsoy, “BURFAŞ tesisleri milletin parasını işletiyor. Dolayısıyla burada kendi evinizdesiniz. Burasını kendi özel mekanlarınız olarak kullanabilirsiniz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X