Musababa’ya mahalle konağı

Yıldırım Belediyesi, her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandırma çalışmalarını sürdürüyor.

Musababa’ya mahalle konağı

Bu kapsamda bölgenin ihtiyaçlarını karşılama noktasında yetersiz kalan Musababa Mahallesi’ndeki muhtarlık binasını yıkılarak yerine yapılacak 550 metre karelik 3 katlı modern mahalle konağının temeli atıldı. Düzenlenen törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanı sıra, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediyesi bürokratları ve meclis üyeleri, Musababa Mahalle Muhtarı Mehmet Gökmen ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle konaklarının ilçenin sosyal hayatına önemli bir ivme kazandıracağını aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Konaklarımızın bünyesinde muhtarlığımızın yansıra insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak hizmet birimlerimiz bulunuyor. Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK), çocuklar için okul öncesi eğitim, deprem odası, hanımlar lokali gibi oluşumların yanında eğitim salonlarını da bünyesinde barındıran mahalle konaklarımız bulunduğu bölgeye artı değer katıyor” dedi. Yıldırım’ın hak ettiği konuma mahallelerdeki toplumsal kalkınmayla ulaşacağının da altını çizen Başkan Edebali, “Mahalle konaklarımızda vatandaşlarımıza sunduğumuz eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel hizmetlerle ‘İdeal Şehir Yıldırım’ hedefine hızla ulaşacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X