Mustafa Dündar’dan çat kapı 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyareti ile vatandaşların evlerine misafir oluyor. 

Mustafa Dündar’dan çat kapı 

Yenibağlar Mahallesi’nde 77 yaşındaki Ali Vatan’ın evini ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, yaşlı amca ve ailesi ile uzun uzun sohbet etti. 

Ali Vatan’ın 30 yıl önce inşaattan düşmesi sonucu beyninde hasar oluştuğunu ve yaşlı adamın vücudunun çeşitli fonksiyonlarını kullanamadığını öğrenen Dündar, Ali Vatan’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak tekerlekli sandalye hediye etti. 

Dündar, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde insanlarımızın gönül dünyasındaki güzelliklerle, samimiyetle güzel anlar geçiriyoruz.  Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu tür çat kapı mahalle ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X