Mustafa Er isyan etti; Hep bizi buluyor!

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Ümraniyespor maçında performanslarının karşılığını alamadıklarını belirterek, hakemleri topa tuttu…

Mustafa Er isyan etti; Hep bizi buluyor!

Recai UYSAL
Ligin 29. haftasında karşılaştıkları Bereket Sigorta Ümraniyespor karşısında rahat kazanabilecekleri maçta yenilgiye razı olduklarını söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, “Farklı bir karşılaşmaydı. Farklı diyorum çünkü ne final pasları ne son vuruşlarda maalesef çok beceriksizdik. Topa gitmezseniz gol atamazsınız. Bazı şeyleri anlatmaktan dilimde tüy bitti. Orta sahadan minimum iki destek gelmesi lazım. Ceza sahasında belki doğru yerlere koşsak çok çok rahat kazanabileceğimiz bir karşılaşmaydı. Ona üzülüyorum” diye konuştu.

KARŞILIĞINI ALAMADIK
Kaliteli bir takım olduklarının altını çizen genç teknik adam, “Her şeyi yaptık diyebilirim yani merkezden kenardan. Çok şut attık. Çok denedik. Çok çalışmamıza rağmen yani ilk maçta da kornerden yani gol yedik. Buna çözüm üretemiyoruz. Bu kadar basit olmamalı. Maalesef çok basit goller yiyoruz. Söylenecek bir şey yok. Çok üzgünüm oynadığımız oyunun karşılığını alamadık diye üzgünüm. Yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı.

İnce ince düdükler var
Hakemlerin verdikleri kararlara da anlam veremediğini belirten Mustafa Hoca, “Söylenecek bir şey yok. Maçın genelinde aslında inanılmaz ince ince düdükleri var ama maçın kırılma anı da net bir şekilde Özer’in düşürüldüğü pozisyon. Net bir şekilde penaltı kırmızı kart verse; 2-1 öne geçeceğiz ve rakip 10 kişi kalacak. Oyun nerelere gidecek. Düşünmek lazım. Maalesef hep bizi buluyor nedense. Belki bizim aleyhimize sezonun geneline baksak iki üç tane karar diyebiliriz. Belki Tuzla maçındaki gol çok net söyleyebilirim, Altınordu maçında da çok net bir penaltıları verilmedi. Onun haricinde bilmiyorum. Hatırlamıyorum. Verilmeyen ve verilmesi gereken inanılmaz kararlar var. Goller, ofsaytlar penaltılar maalesef bizi buluyor. ‘4 dakika mı uzattın’ diyorum bana sarı kart veriyor. Ben bunu söyleyemeyecek miyim kenarda. İhlal yapmamışım hiçbir şey yapmamışım. Söyleyecek bir şey yok biz zaten sezon başından beri bunlarla uğraşıyoruz” diye konuştu.

Bize yakışacak şekilde oynayacağız
Ligde 5 maçları kaldığını hatırlatan Mustafa Er, “Biz devam edeceğiz. Kulübümüze, armaya yakışır şekilde oynayacağız. Çok sıkıntılı günler geçiriyoruz. Çok zorlu bir sezon oluyor. Biz başladığımız gibi bize yakışır şekilde mücadelemizi sürdüreceğiz. Oyuncularıma da bunu söyledim bize yakışır şekilde her maçımızı yine kazanmak için oynayacağız. Ligi maksimum bitirebileceğimiz en üst seviyede bitirmek için kalan haftalarda elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X