Mustafakemalpaşa’da 4×4’lük heyecan

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Kirmasti Off Road 4×4 Team Kulübü’nün işbirliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen ve heyecan dolu anların yaşandığı ‘Kirmasti 4×4 Off Road Festivali nefes kesti.

Mustafakemalpaşa’da 4×4’lük heyecan

Türkiye’nin dört bir yanından gelen adrenalin, doğa ve kamp tutkunu, 24 Eylül’de başlayan kamp ile birlikte hazırlıklarını tamamlayarak 26 Eylül günü final heyecanı için hazırlanan zorlu parkurda kozlarını paylaştı.

Seyir keyfi yüksek, adrenalin dolu heyecanlı parkurlarda, binlerce sporcu, 350 Off-road aracıyla yarıştı. Türkiye’nin farklı şehirlerinden Sünlük Mahallesi Mevkii’nde kurulan parkura gelen profesyonel sporcular ana klasman mücadelesinin yanı sıra akrobatik hareketlerle izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdiler. Mustafakemalpaşa ve şehir dışından binlerce izleyicinin ortak olduğu macera dolu organizasyonda özel olarak hazırlanan parkurlarda cross motorcuları da gösteri yaparak izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Nefes kesen yarışlarda dereceye girenlere kupaları verilirken, katılımcılar kurulan stantlar ve kamp çadırlarıyla doğanın keyfini çıkardı.

Mustafakemalpaşa’da alternatif turizm olanaklarını sporla buluşturduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Kirmasti 4×4 Off Road Festivali kapsamında şehir dışından gelen misafirlerimize Suuçtu ve Tümbüldek gibi kültürel değerlerimizi de tanıtma fırsatı bulduk” dedi.

Başkan Kanar, Mustafakemalpaşa’yı dünya çapında tanıtmak için gerçekleştirilen dev organizasyonun önemli turizm ataklarından bir tanesi olduğunu ifade ederek “Festivali geleneksel hale getirmek istiyoruz bu anlamda spor ve kültürel etkinliklerle ilçenin adını her platformlarda duyurmaya söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X