Mustafakemalpaşa’da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi korona virüsüne karşı önlemlerini iki katına çıkararak dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mustafakemalpaşa’da dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

İlçe genelindeki tüm ortak kullanım alanlarını ilaçlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi, vatandaşların yoğun olduğu bölgeleri dezenfekte etti. Belediye ekipleri ayrıca ilçe genelindeki tüm çöp konteynerlerini ilaçlarken, özellikle çocukların oynadığı park alanları ile sokakları dezenfekte etmeyi de ihmal etmedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ise tüm vatandaşlara “Evde Kal” çağrısı yaptı.

Çin’de ortaya çıkan ve Türkiye’de de ortaya çıkan korona salgınına karşı ilçe genelinde ilk günden bu yana tedbirler almaya devam eden Mustafakemalpaşa Belediyesi, dezenfeksiyon çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hastalıktan korunmaya yönelik hijyen çalışmalarının üst seviyeye çıkarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ana caddeler sokak, çarşı, pazaryerleri, çocuk parkları ibadethaneler meydanlar ve tüm kamusal alanlarda vatandaşların yoğun olarak kullandığı bölgelerde dezenfekte çalışmalarını arttırdıklarını belirtti.

‘Maksimum çaba, minimum vaka!’

Başkan Kanar, “Maksimum çaba ile minimum vaka için ekiplerimiz gece gündüz çalışıp ilçemizin her bir karışını dezenfekte ediyor. Vatandaşların korona virüsüne karşı, sağduyu ile panik yapmadan, sosyal mesafeyi koruyarak önlem almalarını istiyoruz. Halkımızın bu virüse karşı kendi kişisel tedbirlerini almalarını hijyen kurallarını uymalarını önemle rica ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X