Mustafakemalpaşa’da iktidar teşkilata, muhalefet vaatlerine güveniyor

Seçime günler kala, Mustafakemalpaşa’da siyasi parti teşkilatları hazırlıklarına hız vermiş.

Mustafakemalpaşa’da iktidar teşkilata, muhalefet vaatlerine güveniyor

AK Partililer, teşkilatlarına, muhalefet ise vaatlerine güveniyor. AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu, “Hedefimiz, son seçimde aldığımız yüzde 49 olan oyumuzu yüzde 55’e çıkarmaktır” diye konuşurken, MHP İlçe Başkanı Levent Burmalı ise, “1’inci parti olmak istiyoruz. Bu kez bizimle yürü Türkiye” dedi.

AK PARTİ’DE HEDEF YÜZDE 55 

İlçeler Konuşuyor, bugün Bursa’nın en uzak ilçelerinden Mustafakemalpaşa’da.

Mikrofonlarımızı ilk olarak, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Sadettin Akkoyunlu’ya uzatıyoruz. 

İlçe teşkilatı olarak Genel Merkez’in yaptıkları programa uyduklarını anlatan Akkoyunlu, propaganda çalışmalarına milletvekili adaylarının katıldığını hatırlattı.

Teşkilatlar olarak, esnaftan, köylüye, gençlerden kadınlara varıncaya kadar her kesimi ziyaret ettiklerini, dertlerini dinlediklerini belirten Akkoyunlu, “Kadınlar, tüm mahalleleri tarıyor. Gençlik kollarımız aktif bir şekilde çalışmalarımıza katılıyor. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyoruz. Herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa’da siyasetin ne olduğunu, muhalefet partilerine de gösterdik ve onlar da şimdi bizi örenk alıyorlar” dedi.

Akkoyunlu, AK Parti’nin Mustafakemalpaşa’daki hedefini de açıklayarak, “Hedefimiz, son seçimde aldığımız yüzde 49 olan oyumuzu yüzde 55’e çıkarmaktır” diye konuştu.

MHP BİRİNCİ PARTİ OLMAK İSTİYOR 

MHP İlçe Başkanı Levent Burmalı ise, sözlerine ilçenin sorunlarına değinerek başlıyor.

Mustafakemalpaşa’nın 131 mahallesi olduğunu hatırlatan Burmalı, ilçeyi yönetilmesi zor bir bölge olarak tarif etti.

MHP’nin, ilçeyi 24 ana bölgeye ayırmak suretiyle seçim çalışmalarını yürüttüğünü kaydeden Burmalı, söyle devam etti:

“Hedefimiz Mustafakemalpaşa’da 1’inci parti olmak. Biz iktidarın, ilçede yapamadıklarını ve yanlış yaptıklarını,  ülkenin birlik ve bütünlüğü hassasiyeti üzerinde durmak suretiyle neler yapmak istediğimizi anlatıyoruz. Maalesef, halkımız aşırı derecede boçlandırılmış, vatandaşımızı bu borç sarmalından nasıl çıkaracağımızı,  asgari üceri bin 400 liraya çıkaracağımızı, emeklilere gelir desteği sağlayacağımızı, mazotu 1,75 liraya indireceğimizi anlatıyoruz. Bursa’da da 1’inci parti olmak istiyoruz. Bu kez bizimle yürü Türkiye diyoruz.”

OLAY MEDYA Mustafakemalpaşa Temsilcisi Sezgin Eren 

Seçimlere günler kala Mustafakemalpaşa’da siyasi arena beklenen havada değil. Özellikle iktidar partisi seçmeninin çoğunlukta olduğu Mustafakemalpaşa’da bölge milletvekili olarak gösterilen Önder Matlı’nın seçilebilecek sırada yer alması AK Parti seçmeninde bir rahatlık hissi yarattı.  Ana muhalefet partisi cephesinde ise önseçimler neticesinde eski ilçe başkanı Gürkan Esen’in beklediği yeri bulamaması, CHP’li seçmenler tarafından beklenen sinerjinin yaratılmasına engel oldu. Muhalefet partisi MHP teşkilatlarındaysa, genel merkezin ‘bu seçimin sürprizi MHP olacak’ sözünden hareketle geçen seçimlere göre, çalışmalar hız kazanmış durumda. 

Halkın Görüşü 

-Oyumuzu AK Parti’ye vereceğiz.

-Hizmetlerden memnunuz, sorunumuz yok.

-Hiçbir fikrim yok.

-Adayların kim olduğunu bilmiyoruz.

-Vaatlere inanıyorumç Kılıçdaroğlu bu vaatleri sunmasaydı kimseden ses çıkmayacaktı.

-Sorunlar hep aynı ama çözüm yok.

-Keşke vaatler doğru olsa, kazanmak için vaadlerde bulunuyorlar.

-Hayatımdan memnun değilim. İnşallah bu seçim çözüm olur.

-Adayları tanımıyorum. Ülkemizde adayların da önemi yok, lidere bakıp oy kullanıyoruz.

Fotoğraflar: Sezgin Eren

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X