Mustafakemalpaşa’da kurtuluş coşkusu Buray ile taçlandı

Ünlü sanatçı Buray, Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir akşam yaşattı.

Mustafakemalpaşa’da kurtuluş coşkusu Buray ile taçlandı

Mustafakemalpaşa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran sanatçı Buray, Adnan Menderes Meydanında sahne aldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çeşitli etkinliklere sahne olan kurtuluş günü etkinlikleri binlerce müzik severin coştuğu Buray konseri ile taçlandı.

Seyircilerin büyük alkışlarıyla sahneye çıkan ünlü sanatçı, müzik dolu geceye Aşk Bitsin’ şarkısıyla başladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Buray kendi bestelerinin yanı sıra Türk Müziğinin efsaneleri Barış Manço ve Neşet Ertaş gibi isimlerin de unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Sahne performansıyla göz dolduran sanatçının şarkılarına binlerce kişilik hayran korosu eşlik ederken Belediye Başkanı Mehmet Kanar’da konseri seyircilerin arasında izledi.

Başkan Kanar, müzik ziyafeti dolayısıyla alkış yağmuruna tutulan Buray’a çiçek ve tablo hediye ederek, Mustafakemalpaşalılara yaşattığı güzel konser gecesi için teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X