Ne Ertuğrul’u ne Lato’yu! Asıl onu istiyorlar

Göztepe’nin yeşil beyazlı takımın savunmacılarına talip olduğu iddia edilmişti ancak hedefin Muhammed Şengezer olduğu ortaya çıktı. 

Ne Ertuğrul’u ne Lato’yu! Asıl onu istiyorlar

Bursaspor’da Mesut Mestan yönetimi, oyuncu satışından şuana kadar istediği elde edemedi. Sadece Stephane Badji ve Okan Kocuk’tan para kazanan yeşil beyazlı yönetimin, gözünü Ertuğrul Ersoy ve Umut Meraş ikilisine çevirirken, kaleci Muhammed Şengezer’in de talipleri artmaya başladı. Uzun süredir Başakşehir’in ilgilendiği genç kaleci için sürpriz bir takım ortaya çıktı. 

TAMER TUNA BASTIRIYOR

Ertuğrul Ersoy ve Latovlevici’ye talip olduğu iddia edilen Göztepe’nin Muhammed Şengezer’e gözünü diktiği iddia edildi. Teknik Direktör Tamer Tuna’nın 37 yaşındaki Beto’nun alternatifi olarak 21 yaşındaki kaleciyi düşündüğü ve bu konuda Başkan Mehmet Sepil’le görüştüğü ifade edildi. Bursaspor’la 2023 yılına kadar anlaşması bulunan Muhammed için Başkan Mesut Mestan’ın nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. 

SICAK BAKIYOR

Çünkü Mestan, Okan Kocuk’un Galatasaray’a gitmesinin ardından Muhammed’in takımda kalmasını istemişti. Bursaspor’dan yaklaşık 1 milyon TL alacağı bulunan Muhammed ise Spor Toto Süper Lig’den talipleri olduğu için ayrılmaya sıcak bakıyor. Geçen sezon Okan Kocuk’la dönüşümlü olarak kaleyi koruyan genç file bekçisine bir ara Paul Le Guen’in çalıştırdığı Le Havre kulübü de talipti.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X