Nereden nereye?

Olay Gazetesi Yazarı Recai Uysal, ligde ve kupada aldığı sonuçlarla Türkiye’nin gündemine oturan Bursaspor’da değişimi kaleme aldı. Uysal, “Bursaspor’un yeri Süper Lig… Mustafa Er ve öğrencileri bu takıma daha büyük başarılar yaşatabileceğini şimdiden kanıtladı bile” diye yazdı.

Nereden nereye?

Ligin başında takıma takviye yok diye karalar bağladığımız, ‘gençler bu işin altından nasıl kalkacak’ dediğimiz günlerden nerelere geldik.
İlk haftalardaki görüntünün aksine son dönemde mücadeleden asla vazgeçmeyen, yılmayan, pes etmeyen oyuncuları gördükçe insan nereden nereye demeden edemiyor.

Evet belki şu anda da oyun zaman zaman beklentileri karşılamıyor ancak üstüne koyarak yoluna devam eden gençler alkışı fazlasıyla hak ediyor.

Bursaspor’un genç kramponları her hafta bize farklı mutluluk yaşatıyor. Bizleri gururlandırmayı sürdürüyor.
 İlk haftalarda ‘bu sezon bu kadroyla nasıl bitecek?’ diye düşünülürken, gençler bizi şaşırtmayı başardı ve şimdi play-off söylemleri iyice yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.

Olay Gazetesi Yazarı Recai Uysal’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X