Recai Uysal
Recai Uysal

Nereden nereye!..



Ligin başında takıma takviye yok diye karalar bağladığımız, ‘gençler bu işin altından nasıl kalkacak?’ dediğimiz günlerden nerelere geldik. İlk haftalardaki görüntünün aksine son dönemde mücadeleden asla vazgeçmeyen, yılmayan, pes etmeyen oyuncuları gördükçe insan nereden nereye demeden edemiyor.Evet belki şu anda da oyun zaman zaman beklentileri karşılamıyor ancak üstüne koyarak yoluna devam eden gençler alkışı fazlasıyla hak ediyor.

FARKLI MUTLULUK YAŞATIYOR

Bursaspor’un genç kramponları her hafta bize farklı mutluluk yaşatıyor. Bizleri gururlandırmayı sürdürüyor.İlk haftalarda ‘bu sezon bu kadroyla nasıl bitecek’ diye düşünülürken, gençler bizi şaşırtmayı başardı ve şimdi play-off söylemleri iyice yüksek sesle dillendirilmeye başlandı.İlk haftalarda eleştirdiğimiz isimler oynadıkça, tecrübe kazandıkça takımı sırtlamaya devam ediyor.Hatta ilk haftalarda öne geçse de maçın sonunu getiremeyen, skor üstünlüğünü bir türlü koruyamayan takım gitti, yerine bambaşka, pes etmeyen bir takım geldi.

YENİLGİYİ KABUL ETMİYORLAR

Düşünsenize ilk haftalarda öne geçtiği bir çok maçı kaybeden, hatta 4. haftada 3-0 öne geçtiği Tuzlaspor karşısında maçı zar zor 3-3 bitiren de bu takımdı… Şimdi geriye düşse de rakibinin ligini, konumunu önemsemeden sadece kazanmak için mücadele eden de bu takım ve bu oyuncular…Öne geçtiğinde mücadelesiyle rakibine maçı bırakmayacaklarını gösteriyorlar… Geriye düştüğünde de yenilgiyi kabul etmeyeceklerini

MUSTAFA ER’İN KATKISI

Haftalar geçtikçe hem oyuncular hem de Mustafa Hoca kendisini geliştirdi…Takımın bu düzeye gelmesinde elbette Mustafa Er’in katkısı da göz ardı edilemezMustafa Hoca için bu gençler bir şans, gençler için de Mustafa Er büyük şans…

Gençler oynadıkça tecrübe kazanıyor dedik… Düşünsenize ilk haftalarda sıkça eleştirdiğimiz İsmail Çokçalış, artık mevkisinde tecrübeli isimleri kıskandıracak performans gösteriyor. Zaman geliyor bindirmeleriyle hücuma destek veriyor, yeri geliyor rakip hücumlarda karşısındaki oyunculara adım attırmıyor.

ONUR’A DA YARADI

Peki ya Onur Atasayar… Sadece bu sezon değil geride kalan sezonlarda da en çok eleştirilen isimlerin başında geliyordu. Ancak takımın yükselen performansı ona da yaradı… Artık o da takımın başarısında pay sahibi oluyor. Aslında Onur, öncesinde de ne çok kötü bir futbolcuydu, ne de şimdi çok iyi bir futbolcu… Ancak takımın yakaladığı ivme ona da olumlu katkı sağladı…

Furkan Emre Ünver ise ilerleyen yıllarda kendisinden oldukça fazla söz ettirecek bir isim olduğunu göstermeye devam ediyor.

EMİRHAN OLGUNLAŞTI

Zaman zaman eleştirilerin odağındaki bir başka isim de Emirhan Aydoğan oldu… Ancak genç yaşına rağmen takımın tecrübeli isimlerin arasında yer alan Emirhan da artık olgunlaştı… Kendisini de sürekli geliştiriyor. Takımın son dönemde yakaladığı başarıda onun da katkısını göz ardı edemeyiz.

Son haftalarda belki sakatlığı belki başka nedenlerle kendisinden beklenenin altında bir görüntü sergileyen Burak Kapacak’ın da toparlandığında takıma neler katabileceğini çok iyi biliyoruz.

Çağatay Yılmaz da aynı şekilde üzerine koya koya geliyor. Tekniği de oldukça iyi olan genç oyuncu hem kendisinden oldukça emin ilerliyor hem de süre aldığı bölümlerde takımı ateşleyip rakiplerini dağıtmayı başarıyor.

AYAKLAR YERE SAĞLAM BASMALI

Ali ve Batuhan için ise söyleyecek pek bir şey yok artık. Son haftalarda en çok bu iki isimden bahsedildi. Yaptıkları da ortada. Herkes bu gençlerin rakipler için yarattığı tehlikenin farkında…

Kerem Şen’i sakatlığını atlatıp forma için gün sayan Vefa Temel’i, Tuğbey Akgün’ü ve Vakıfköy’ün diğer altınları… Umarım ayaklarınız yere daha sağlam basmaya devam eder ve yüzümüzü güldürmeye devam edersiniz…

TAKIMIN YERİ SÜPER LİG

Belki size şu anda kaldırması oldukça ağır bir yük verildi. Ancak biliyoruz ki siz bugüne kadar gösterdiğiniz karakterle bu işin de üstesinden gelebilirsiniz.

Elbette camia için Süper Lig kaçınılmaz. Bu takımın yeri Süper Lig ve siz bu takıma daha büyük başarılar yaşatabileceğinizi kanıtladınız.

Ancak yolun sonu Süper Lig olmasa da şimdiden canınız sağ olsun… Bu camiaya kendi hazinesini bir kez daha hatırlattınız çünkü…

Yeter ki siz bu mücadelenizden ödün vermeyin… Yeter ki bugüne kadar olduğu gibi pes etmeyin

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X