Recai Uysal
Recai Uysal

İyi başladı kötü bitti

Bursaspor İzmir’de kötü oynamadığı bir maçı kaybetti. Takımın iyi başladığı, öne geçtiği karşılaşmadan yenilgiyle ayrılması üzüntü verici olsa da 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erse de savaşan genç yüreklere çok da kızmamak gerekiyor.

Maça iştahlı başlayan yeşil beyazlılarda mücadelenin başında Ali’nin bitmek bilmeyen enerjisi rakip savunmayı hataya zorlarken, henüz 30. saniyede genç futbolcunun ofsayt nedeniyle sayılmayan golüne yazık oldu. Yardımcı hakemin 1 metre geride olan Ali’yi nasıl savunmanın önünde gördü anlamış değilim.

Kerem’in attığı golün hazırlanışı ise harikaydı. Burak ve Onur’un sol kanattaki paslaşmasının ardından Ali’nin topuk pasıyla topla buluşan Kerem rakip fileleri havalandırmayı başardı. 

Ali bu sezon attığı goller kadar, attırdığı gollerlerle de takıma katkı sağlamaya devam ediyor. 

Maçın ilk yarım saatlik bölümünde oyunun hakimi Bursaspor’du.

Ancak ilk devrenin son bölümünde oyunda kontrolü ele alan evsahibi ekip, özellikle duran toplarla yeşil beyazlı kaleyi yoklarken, savunma oyuncuları, rakip karşısında çaresiz kaldı. Son dakikada duran top ardından gelen gol ise keyifleri kaçırdı.

İkinci yarıda oyunun kontrolü daha çok Altay’da gibi gözükürken, Ali topla buluşmakta zorlanınca Bursaspor’un gol bulma şansı da azaldı. Bu devrede Batuhan’ın vuruşunda topun filelerle buluşmaması Bursaspor adına şanssızlıktı. Tabii şut çekmeden bitirdiğimiz maçları düşününce kaleyi yoklayan isimlerin olması sahadan yenilgiyle ayrılsa da takım adına sevindiriciydi. Ali, ikinci yarıda gole bir kez yaklaşırken, kendisine yakışmayan bir vuruşla fileleri havalandıramadı.

Altay’da Paixao oyuna girdikten sonra yeşil beyazlılar adına korkulan oldu. Portekizli oyuncu biri yan top olmak üzere Bursaspor filelerini 2 kez havalandırarak yeşil beyazlıların umutlarını söndürdü ve iki yarıda iki farklı görüntü sergileyen yeşil beyazlılar, belki kazanabileceği bir maçtan yenilgiyle ayrıldı.

ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

BUGÜN EN ÇOK OKUNANLAR

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X