Nilüfer Üsküp hattında Atatürk köprü oldu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Müdürler ve Danışmanlarıyla birlikte Balkanlara düzenlenen teknik gezi çerçevesinde Makedonya’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Nilüfer Üsküp hattında Atatürk köprü oldu

Eşi Seden Bozbey ve Başkan Yardımcıları’nın da eşliğinde Üsküp’te Makedonya Atatürkçüler Derneği’ni ziyaret eden Başkan Bozbey, burada büyük bir coşkuyla karşılandı. Gençlerin yoğunlukta olduğu dernek üyeleri, Başkan Bozbey’e çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgiler verirken, Makedonya Atatürkçüler Derneği Başkanı Halil Abdullah, “Bu gençler bizim geleceğimiz. Bu topraklarda rehberimiz Atatürk, siyaset değil… Neyse ki Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk burada hala siyasallaşmadı. Onun evrensel nitelikteki devrim ve ilkelerini, çok kısıtlı olanaklarla yeni kuşağa tanıtmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda sizin de destek sözünüzü almak bizim için çok önemli” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, buradaki coşkunun kendisini çok duygulandırdığını ifade ederek, “Duygularımı tarif edemiyorum; inanılmaz farklı bir ortamdayız.  O büyük insanı böyle takip edebilmek çok önemli. Atatürk’ün doğruları çok olduğu için, Türkiye Türkiye oldu. Mustafa Kemal Atatürk yalnızca asker yönüyle değil, insan yönü, sanata ve spora verdiği önem, bilime verdiği önemle ve bu alanlardaki çalışmalarıyla da tanınmalıdır. Örneğin Atatürk, cebir kitabı yazan tek liderdir” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X