Nilüfer’in antrenöründen Fair-Play’lik hareket! Hükmen mağlubiyeti önledi…

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı antrenörü, Kuzeyboru ile oynanan erteleme maçında sergilediği tavırla rakibinin hükmen yenilgisine engel olurken, sahada kazanmayı tercih etti.

Nilüfer’in antrenöründen Fair-Play’lik hareket! Hükmen mağlubiyeti önledi…

Misli.com Sultanlar Ligi’nde Nilüfer Belediyespor son olarak erteleme maçında deplasmanda Kuzeyboru’yu 3-0 mağlup ederek başarılı grafiğini sürdürürken, müsabaka öncesinde yaşanan olay alkışı hak etti.

Bursa ekibinin başarılı antrenörü Dehri Can Dehrioğlu, müsabaka öncesinde yaptığı hamleyle rakip takımın hükmen yenilgisini önlerken, tam bir fair-play örneği sergiledi. Aksaray Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma öncesinde evsahibi Kuzeyboru, Beşiktaş’tan Sinem Yıldız’ı kadrosuna kattı.

HEMEN UYARDI
Mücadelenin erteleme maçı olması nedeniyle Sinem Yıldız’ın oynaması halinde evsahibi ekip hükmen yenilgiyle karşı karşıya kalacaktı. Ancak, Sinem Yıldız’ın maç öncesinde ısınmaya çıktığını ve maç kadrosunda yer aldığını gören genç antrenör, durumu saha gözlemcisine bildirerek rakibinin olası hükmen yenilgisinin de önüne geçti.

Takımının hükmen değil, oynayarak kazanmasını tercih eden Dehri Can Dehrioğlu sergilediği bu tavırla herkesten büyük alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X