Nilüfer’in filede keyfi yok! G.Saray’a karşı…

Bursa ekibi Misli.com Sultanlar Ligi’nin 12. haftasında evinde Galatasaray karşısında istediği sonuca ulaşamadı ve üst üste 2. yenilgisini aldı.

Nilüfer’in filede keyfi yok! G.Saray’a karşı…

RECAİ UYSAL
Voleybolda Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, evinde Galatasaray’a 3-1 mağlup olarak üst üste 2. yenilgisini aldı. Ligde başarılı bir performans sergileyen Bursa ekibi, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karşılaştığı rakibi önünde istediği sonucu alamadı.

Emily Maglio’nun sakatlığı nedeniyle oynamadığı karşılaşmanın ilk setinde file önünde zaman zaman etkili olan yeşil mavi beyazlılar, son bölümde basit hatalar yapınca rakibinin 25-23’lük üstünlüğüne engel olamadı.

ETKİSİZ KALDI
Müsabakanın ikinci setine daha istekli başlayan Nilüfer Belediyespor, file önünde de etkili gözüktü. Bu sette rakibine 25-14 üstünlük sağlayan Bursa ekibi, üçüncü sette de varlık gösteremedi.

Son bölümde toparlanan yeşil mavi beyazlıların çabası yeterli olmadı ve seti 25-16 kaybederek 2-1 geriye düştü. Dördüncü sette de etkisiz kalan Nilüfer Belediyespor, rakibinin 25-6’lık üstünlüğüne engel olamadı ve maçtan 3-1 mağlup ayrıldı. Bursa ekibi böylece, 12. maçında 4. yenilgisini aldı.

SALON: TVF Cengiz Göllü
HAKEMLER: Yasin Okumuş, Serap Kuka
SETLER: 23-25, 25-14, 16-25, 6-25
SÜRE: 100 dakika (30, 24, 26, 20)
NİLÜFER BELEDİYESPOR: Fulden Ural, Johnson, Sıla Özyürek, Buse Ünal, Wilhite, Yasemin Yıldırım (Buse Kayacan, Aslı Tecimer, Merve Tanıl, Deniz Emrelli)
GALATASARAY HDI SİGORTA: Ergül Eroğlu, Çağla Akın, Hazal Selin Arifoğlu, Güldeniz Önal, Kosheleva, Ryhkliuk (Gizem Güreşen, Derya Çayırgan, Nilay Karaağaç, Sezen Keykekoğlu, Beren Yeşilırmak, İlkin Aydın)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X