Normalleşmeye hazır mıyız?

Kısıtlamalar, yasaklar hepimizi bunalttı. Biliyoruz, havaların ısındığı, baharın bütün güzelliklerini sere serpe doğaya bahşettiği bir ortamda evde kalmak zor.Hele hele, bu havalarda çocukları evde tutabilmek başlı başına bir sorun.Fakat, şunu iyi biliyoruz ki, bütün bu tam kapanmanın sonunda rahata ulaşma, özgürlüklere kavuşma var.Bu nedenle aylardır sabrediyoruz. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın İhsan Aydın yazdı…

Normalleşmeye hazır mıyız?

Sabrın sonunun selamet olduğunu telkin eder hep atalar.

Biz de sabrettik ve artık bayram sonrası kademeli, kontrollü normalleşmeyi bekliyoruz.

Kademeli normalleşmenin ipuçlarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki akşam verdi.

Elbette, normalleşmeden maksat yeniden eski düzene geçiş değil. Yine virüse karşı dikkatli olmak durumundayız. Yine maske ve mesafeye, hijyene olağanüstü bir özen göstermemiz gerekiyor. Buna zorunlu olduğumuzu artık kabullendik.

Çünkü; etrafımızdan çokça yakınımızı, sevdiğimizi kaybettik. Virüsün hayatlarımızda bıraktığı olumsuz izleri silmek kolay olmayacak.

Olabildiğince bulaş zincirini kırarak devletin yürüttüğü mücadeleye biz de katkı vereceğiz. Şimdiye dek o katkıyı verdik. Sorumsuzları bir kenara bırakırsak, alınmış tüm kurallara harfiyen uyan yurttaşlarımız gerçekten büyük bir alkışı ve ödülü hak ettiler.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X