Nursel Ergin hakkında şok iddia!

Yemek programı sunucusu Nursel Ergin’le evlenen iş adamı Murat Akyer’in eski eşi Kamer Odabaşı, açtığı davada ilginç iddialarda bulundu.

Nursel Ergin hakkında şok iddia!

Nursel Ergin’in kocası Murat Akyer’in eski eşi, Ergin’in ikiz çocuklarına iyi bakmadığını, onlara şekerleme yedirdiğini ve sürekli televizyon izlettiğini öne sürdü.
 

Kamer Odabaşı, bir süre önce İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurmuş, Murat Akyer’in ikiz çocuklarıyla görüşme hakkının tamamen ortadan kaldırılmasını talep etmişti. Kasım ayında Nursel Ergin’le evlenen Murat Akyer de mahkemeye bir cevap dilekçesi yazdı, davanın reddini istedi.
 

“KİŞİSEL İNTİKAM DUYGUSU NEDENİYLE”
 

Akyer’in avukatı, Odabaşı’nun Nursel Ergin’le arasındaki ego çatışması nedeniyle böyle bir dava açtığını iddia etti: “Bu dava, çocukların menfaatinin düşünülmesinden ziyade, davacının kişisel intikam duygusu nedeniyledir.”
 

“ÇOCUKLARIMA ŞEKER YEDİRTİYOR”
 

Kamer Odabaşı ise avukatı aracılığıyla yanıt olarak gönderdiği dilekçede Nursel Ergin hakkında ilginç iddialarda bulundu: “Davalı baba, müşterek çocuklara bu kadını evin mimarı olarak tanıştırmıştır.
 

Bu kadın, müşterek çocuklar müvekkilimin evine dönerken çantalarına kendi fotoğrafları ve davalı babanın ayakkabısı gibi şeyler koymaktadır. Bu kadın çocuklara müvekkilin yasakladığı tüm şekerlemeleri yedirtmekte ve sürekli televizyon seyrettirmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X