Ödüller Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan: İşte Bursa ekonomisine değer katanlar!

Bursa’ya yatırım yapan, ihracat gerçekleştiren, kurumlar ve gelirler vergisi veren, sektörlerinde lider olan ve aralarında çok ünlü isimlerin yer aldığı 42 firma temsilcisiyle işinsanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilecek. GUHEM’deki törenden 49 fabrikayı açacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında Gökdere’den 48í belediye, 141’i kamu olmak üzere 185 tesisin açılışını yapacak. Belediyelerde en büyük yatırım Büyükşehir’in, ikinci sırada Osmangazi var… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Ödüller Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan: İşte Bursa ekonomisine değer katanlar!

Açıkçası… AK Parti Genel Başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak Bursa’ya gelişlerini yıllardır izleriz. Fakat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bugüne kadar böyle yoğun program hazırlanmadı.

Gökdere’de…

NATO Zirvesi ve ücret zamları sonrası mesaj değeri artan yeni dönemin ilk meydan mitinginde Bursalılarla buluşacak olan Erdoğan yanı sıra GUHEM’de Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın geleneksel organizasyonu Bursa Ekonomisine Değer Katanlar ödüllerini dağıtıp 49 fabrika açılışını yapacak.

Meydandan da…

Mitingin sonunda 48’i belediyelerin ve 141’i kamu kurumlarının olmak üzere 185 yatırımı açacak.

GUHEM’deki tören…

Bursa’da yatırım yapan, üreten, ihraç eden, vergi veren, sektörünün lideri olan yatırımcıların ödüllendirilmesi bakımından önemli.

Aralarında…

Hem Bursa iş dünyasının, hem Türkiye’nin önemli isimleri var. İşte o liste:

Yazının devamı için tıkla…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X