Ödülü kaptılar

Süleyman Şahin, 2014 yılında Wushu Kung-Fu branşında düzenlenen Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında madalya kazanan 20 sporcuyu ağırladı.

Ödülü kaptılar

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, 2014 yılında Wushu Kung-Fu branşında düzenlenen Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında madalya kazanan 20 sporcuyu ödüllendirdi. 

Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Wushu Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz ve milli takım antrenörlerinin katıldığı törende sporcuları kutlayan Şahin, özellikle siklet sporlarında düzenlenen uluslararası organizasyonlarda madalya kazanmanın kolay olmadığını belirterek sporcuların önemli başarılara imza attığını söyledi.

Olanaklar çok fazla

Sporcuların daha birçok başarı kazanacağına inandığını kaydeden İl Müdürü Şahin, ‘Ödüllendirme sistemi çok iyi. Olimpiyat Oyunları, dünya ve Avrupa şampiyonalarında Başarı kazanan sporcularımıza önemli ödüller veriliyor. Üniversitede okuyan milli sporculara ayda yaklaşık bin TL burs veriliyor. Başarı kazanmak için olanaklarınız bugün çok daha geniş. Onun için sizden daha fazla başarı bekleniyor’ dedi.

Şahin, Spor Şube Müdürü Zekeriya Altuntaş, Federasyon İl Temsilcisi Ayhan Korkmaz ve antrenörler spor malzemesinden oluşan hediyeleri sporculara verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X