Oğuzhan Özyakup’tan ‘Türkiye için dua edin’ çağrısı

Fortuna Sittard’ın, Emmen’i 1-0 yendiği maçta galibiyeti getiren Oğuzhan Özyakup, ülkemizdeki depremi unutmadı. “Türkiye için dua edin” çağrısını yapan milli futbolcu, “Attığım gol umurumda değil” dedi.

Oğuzhan Özyakup’tan ‘Türkiye için dua edin’ çağrısı

Milli futbolcularımızın formasını giydiği Fortuna Sittard, Emmen’i 1-0 mağlup etti.Karşılaşmadaki tek gol, Oğuzhan Özyakup’un ayağından geldi.

Ülkemizdeki depreme dikkat çeken 30 yaşındaki oyuncu, “Türkiye için dua edin” çağrısında bulundu.

Karşılaşma sonrasında konuşan Oğuzhan Özyakup, “Şu an gol atmam ve maçın adamı seçilmem hiç umurumda değil. Ülke olarak çok zorlu günler geçiriyoruz” dedi.

Maçtan önce depremzedeler için yapılan saygı duruşu sırasında gözyaşlarına hakim olamayan Burak Yılmaz ise bu zorlu sürecin ülke olarak hep birlikte aşılacağına dikkat çekti.

Fortuna Sittard kulübü, maçta giyilen formaların satışa çıkarılacağını, elde edilen gelirin Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için harcanacağını açıkladı.

İspanyol ekibi Valencia da Athletic Bilbao karşısında attığı gol sonrası “Türkiye için dua edin” yazan bir tişört açtı.

Avrupa’nın önde gelen liglerinde de deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X