Ölüm molada yakaladı

Bursa’nın Gürsu ilçesinde buhar kazanı patlaması sonucu hayatını kaybeden 5 kişiden biri olan Yasir Saraç in yan fabrikada çalıştığı mola için bahçeye çıktığı sırada patlamada öldüğü öğrenildi.

Ölüm molada yakaladı

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

 

Dün saat 11.00 sıralarında Gürsu ilçesinde Şükrü Demir’e ait tekstil boyahanesinde buhar kazanı patlaması sonucu 5 kişi hayatını kaybetmiş 16 kişi de yaralanmıştı. Yaşamını yitirenler arasında bulunan 18 yaşındaki Yasir Saraç’ın, patlamanın meydana geldiği fabrikanın yanındaki brode üreten fabrikada çalıştığı öğrenildi.

Genç işçinin mola için bahçeye çıktığı sırada patlama gerçekleştiği ve olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yasir Saraç’ın cenazesi Demirtaş Mahallesi’ndeki Mimar Sinan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan namazın ardından Demirtaş Mezarlığı’na defnedildi. 

Cenazeye Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X