Ömer Çelik’ten skandal pula tepki

AK Parti Sözcüsü Çelik, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin, Papa’nın ziyareti için bastırdığı skandal pula tepki göstererek “Bu tür paçavra haritaların Türkiye Cumhuriyeti’nin kudreti karşısında hiçbir hükmü yoktur.” dedi.

Ömer Çelik’ten skandal pula tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nin, Papa’nın ziyareti için bastırdığı skandal pula ve pul üzerinden dönen tartışmalara tepki gösterdi.

Çelik Twitter adresinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Papa’nın Irak ziyareti sırasında Kuzey Irak B. Y’nin bastığı pul ve ondan mülhem haritayla ilgili tepkimizi dünkü basın toplantımda ifade etmiştim. Belirli odaklarca daha önce Fransa ve Ermenistan’da benzer şeylerin yapıldığını ve bunlara karşı duruşumuzu ifade söylemiştim.”

Papa’nın Irak ziyareti sırasında Kuzey Irak B. Y’nin bastığı pul ve ondan mülhem haritayla ilgili tepkimizi dünkü basın toplantımda ifade etmiştim. Belirli odaklarca daha önce Fransa ve Ermenistan’da benzer şeylerin yapıldığını ve bunlara karşı duruşumuzu ifade söylemiştim.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X