Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Operasyon etkisiyle dolar yükselişe geçti

Türkiye’nin koalisyon güçleriyle birlikte Suriye’nin Cerablus bölgesinin IŞİD’den temizlenmesine yönelik harekata katılmasının etkisiyle dolar güne 2.95 liranın üzerinde başladı.

Türkiye'nin koalisyon güçleriyle birlikte Suriye'nin Cerablus bölgesinin IŞİD'den temizlenmesine yönelik

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu’nun dün beklentiler çerçevesinde marjinal fonlama faizini 0.25 puan indirerek yüzde 8.50’ye indirmesinin ardından dolar 2.93 lira dolayında hareket etti.

Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyindeki operasyona katılmasına ilişkin haberlerin gelmesiyle birlikte erken saatlerde 2.9598 lira ile 2.96 lira sınırına dayanan dolar, bu düzeylerdeki hareketini sürdürüyor.


Dolar ile birlikte yükselen euro da 3.34 liranın üzerinde hareket ediyor. Merkez Bankası politika faizini ise yüzde 7.5’te bıraktı. 


Avatar Seç KAPAT
Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer
Sıradaki Haber BUSİAD’dan Bursa iş dünyasına çağrı