Orhangazi’de arsa memnuniyeti

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret eden Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, bir süre önce ilçe belediyesine devredilen Marmarabirlik arsalarına ilişkin görüşlerini ortaya koydu.

Orhangazi’de arsa memnuniyeti

NEVZAT OKUMUŞ

“Marmarabirlik’in Orhangazi’deki arsasının devri konusunda yıllardır bir çözüm bulunamıyordu. Ancak yeni dönemde bu iş kısa sürede çözüldü” diyen Hidamet Asa, konuyla ilgili olarak hem birlik ortaklarının, hem Orhangazi’nin menfaatlerinin gözönüne alındığını, bu noktada karşılıklı bir memnuniyetin söz konusu olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da, arsa devri konusunda Marmarabirlik yönetiminin gösterdiği olumlu yaklaşımı Orhangazi halkı adına kutladığını söyledi. Arsanın alınması ve Orhangazi’ye kazandırılması noktasında Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de büyük çabası olduğunu belirten Çağlayan, “Bu arsa üzerine modern park ve meydan düzenlemesini ise en yakın zamanda Orhangazi’ye kazandırma amacındayız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X