Orhangazi’ye zeytin işleme merkezi

Orhangazi Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısı yapıldı.

Orhangazi’ye zeytin işleme merkezi

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 11 madde görüşülüp karara bağlandı. 2015 yılı için Denetim Komisyonu üyeleri de seçildi. Belediyeye ait Muradiye Mahallesi’ndeki bir taşınmazın kiralanması talebi oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis toplantısında ayrıca 2015 yılı içerisinde kamu kurum ve kuruluşları ile okullar ve camilerin ihtiyaçlarının karşılanması hussu görüşüldü. Bu madde oy çokluğu ile kabul edilirken, kamu kurum ve kuruluşlarına belediyenin katkı sunması maddesine DP grubu ret oyu verdi.

İki ayrı plan tadilatı maddesi oy çokluğu ile kabul edildi. Mecliste Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi’de Gemiç bölgesine kurulması planlanan ve Orhangazi, Gemlik, İznik ve Mudanyalı çiftçilerin ürünlerini alacak olan zeytin işleme merkezi için de yer tahsisi oy birliği ile kabul edildi. Meclis toplantısında katı atık toplama bedelinin belirlenmesi maddesi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, otopark rampasının yapı yaklaşma sınırı içinden başlayabilmesi için imar plan değişikliği de İmar Komisyonu’na havale edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X