Ortalığı birbirine kattı! Bu kez kendini aşağı atmaya kalktı…

Antalya’da psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ünal O. , oturduğu apartmanın 7’nci katındaki dairesinin penceresi ve balkonundan eşyaları bahçeye attı ardından pencereye çıkıp kendini atmaya kalktı. Kendisini aşağı atmaya kalkışan Ünal O.’yu kapıyı kırıp içeri giren polis ve itfaiye ekipleri engelledi. Öte yandan komşuları, aynı eylemi sürekli tekrarladığını belirterek, yalnız yaşayan Ünal O.’dan şikayetçi oldu.

Ortalığı birbirine kattı! Bu kez kendini aşağı atmaya kalktı…

Olay, sabah saatlerinde Antalya Kepez ilçesi Çankaya Mahallesi 6450 Sokak’taki 8 katlı Defne Apartmanı’nda meydana geldi.

7’nci kattaki dairede yalnız yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Ünal O. (61), henüz bilinmeyen nedenle pencereden ve balkondan eşyalarını atmaya başladı.

Evde bulunan masa, halı, damacana, vantilatör, tost makinesi, televizyon gibi çok sayıda eşyayı balkondan bahçeye atan Ünal O. için komşuları 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu.

Kısa süre içinde olay yerine gelen ekipler güvenlik önlemi aldı, Ünal O.’dan eylemini sonlandırmasını istedi. Ancak Ünal O. önce şiir okudu, daha sonda cinsel organını gösterip içeriye girdi. Çabalara rağmen aşağıya inmeyen Ünal O., içeriye girip uzun süre çıkmayınca polis olay yerinden ayrıldı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan komşuları, aynı eylemi sürekli tekrarladığını belirterek, Ünal O.’dan şikayetçi oldu.

BU KEZ KENDİNİ ATMAYA KALKIŞTI

Antalya’da psikolojik sorunları olduğu belirtilen ve oturduğu apartmanın 7’nci katındaki dairesinin penceresi ve balkonundan eşyaları bahçeye atan Ünal O., bu kez intihara kalkıştı. Ünal O., polis ekipleri olay yerinden ayrıldıktan 1,5- 2 saat sonra yeniden balkona çıktı.

İhbar üzerine bölgeye yeniden polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sadece iç çamaşırı kalacak şekilde soyunan Ünal O., balkondan aşağıdakilere el hareketleri yapmaya başladı. Daha sonra içeri giren Ünal O. bu kez de bir odanın penceresine çıktı. Kendisini aşağı atmaya kalkışan Ünal O.’yu kapıyı kırıp içeri giren polis ve itfaiye ekipleri engelledi. Pencereden içeri çekilen Ünal O.’yu gözaltına alan polis, içeride kıyafetlerini giydirdi. Daha sonra itfaiye ve sağlık ekipleri eşliğinde aşağı indirilen Ünal O., ambulansa bindirilerek, polis nezaretinde hastaneye götürüldü. DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X