Osmangazi’de kıtalar arası karne heyecanı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 56 ülkeden öğrencilerin eğitim gördüğü Uluslar Arası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Osmangazi’de kıtalar arası karne heyecanı

Afrika ve Asya’da yer alan Müslüman ülkelerden öğrencilerin yanı sıra bu yıl Kırım, Bosna ve Yunanistan gibi ülkelerden öğrencilerin de öğrenim gördüğü proje okulunda gerçekleştirilen karne dağıtım töreni oldukça renkli geçti. Osmangazi Belediyesi tarafından Hamitler Mahallesi’nde 21 bin 402 metrekare alanda 36 derslik ve 750 öğrenci kapasitesi ile inşa edilen Uluslar Arası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Hafızlık Projesi ile Fen ve Sosyal Bilimler Projesi öğrencileri karnelerini Başkan Mustafa Dündar’ın elinden aldı.

“DİKTİĞİMİZ FİDAN YEŞERDİ”

Törende konuşan Başkan Mustafa Dündar, Türkiye’nin örnek proje okulu olan Uluslararası Murad Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 2. yılında ilk dönemi geride bıraktığını belirterek, “Bu okula gelince insan heyecanlanıyor. Gerek mimarisi, gerekse proje okulu olmasıyla çok özel bir okul. Bu okulda yatılı okumanın da ayrı bir havası var. Bu okulumuz, Türkiye için özel bir okul ve proje okullarının kurumsallaşmasına öncülük ediyor. Okulumuzda geçen yıl eğitim öğretimi başlatarak bir fidan diktik. Bu fidan artık yeşerdi ve büyümeye başladı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X