Osmangazi’den Ankara Garı’na tekerlekli sandalye

Osmangazi Belediyesi’nin hizmetleri, ilçe sınırlarını aştı. Avrupa ve Türkiye’nin en prestijli eserlerinden biri olan ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılan Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı’nda engelli vatandaşların istasyon ve peronlar arası ulaşım ihtiya

Osmangazi’den Ankara Garı’na tekerlekli sandalye

Ankara Hızlı Tren Garında kullanılacak tekerlekli sandalyelerin gar yöneticilerine tesliminde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar “Hızlı Tren Garı VİP İşletme Müdürümüz ve Engelsiz Yaşam Federasyon Başkanı ile bir vesile ile birlikte konuşurken, engelli vatandaşlarımızın gar içerisinde tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olduğunu öğrendik. 

Yeni açılan Hızlı Tren Garı, aynı zamanda engelsiz bir hizmet sunacak şekilde planlanmış bir yapı. Bizler de garın tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya talip olduk. Bugün de, 5 tekerlekli sandalyeyi gar yöneticilerimize hibe ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Bozüyük, Eskişehir ve Konya’ya da birer tekerlekli sandalye hibe edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X