Ozan’a karşılık 7 milyon Euro ve Necip Uysal

Siyah beyazlılar, 20 yaşındaki genç yıldız için rakamı yükseltti. Başkan Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la görüşecek ve karar verilecek.

Ozan’a karşılık 7 milyon Euro ve Necip Uysal

Bursaspor’un yıldız ismi Ozan Tufan gündemden düşmüyor. Geçen sezon gösterdiği performansla gerek A Milli Takımın, gerekse yeşil beyazlı kulübün vazgeçilmez isimlerinden biri olan genç oyuncu için Beşiktaş ısrarcı bir tutum sergiliyor. Siyah beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Veli ve Tolgay’ın sakatlanmasından sonra mutlaka takımında görmek istediği Ozan için Beşiktaş, Bursaspor’a son teklifini yaptı.

HOCAYLA GÖRÜŞECEK

Siyah beyazlıların, yıldız oyuncu için Bursaspor’a 7 milyon Euro ve Necip Uysal’ı önerdiği belirtildi. Gelen bu teklif karşısında yeşil beyazlı yönetimin düşünmek için süre istediği kaydedildi. Başkan Recep Bölükbaşı’nın Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’la yapacağı son görüşmeden sonra kararını vereceği belirtildi. Gerek yurt dışından gerekse yurt içinden birçok takımın listesinde bulunan Ozan’ın da ayrılmak istediği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X