Özdilek 80 bin fidanı toprakla buluşturdu

Gelecek nesillere daha sürdürülebilir bir dünya bırakabilmek adına çalışmalarını yürüten Özdilek Holding, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle sürdürülebilir çevre farkındalığına dikkat çekiyor. Yeşil bir gelecek için çalışmaya devam eden Özdilek, kendi şirketler grubunda yer alan kuruluşları adına bugüne kadar 7 ormanda 80 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Özdilek 80 bin fidanı toprakla buluşturdu

Temelleri 1971 yılında atılan Özdilek Holding, ülkemizde faaliyet gösteren tüm şirketlerin, yeşil alanların korunması ve artırılması amacıyla çalışmalarını yürütmeleri gerektiğine inanarak, bu konudaki sosyal sorumluluk projelerine yüksek önem veriyor.

Sürdürülebilir bir yaşam amacıyla 2004 – 2005 yılları arasında, Urla – Zeytinlik ve Menderes Görece sınırları içerisinde yer alan İzmir Dostluk Ormanı ve Milli Egemenlik Ormanı’na, 40 bin fidan bağışlayarak toplamda 3 hatıra ormanı oluşturdu.

Yeşili korumanın, dünyayı ve yaşamı korumak demek olduğunun farkında olarak, 2018 yılında Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) iş birliğiyle Bursa Karacabey’de Özdilekteyim.com, Özdilek Eğitim, Sağlık, Kültür ve Sanat Vakfı ve Özdilek Holding adına 30 bin fidanı toprakla buluşturdu.

“Aklımız Fikrimiz Orman, Aklımız Fikrimiz Fidan” düşüncesiyle sosyal sorumluluk projelerine devam eden Özdilek, TEMA ile yaptığı iş birliğiyle İzmir Bademli Ağaçlandırma Sahası’na Özdilek Ev Tekstili adına 10 bin fidan bağışladı.

ÖZDİLEK DAHA YEŞİL BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞIYOR

Sosyal sorumluluk projelerine yüksek önem veren Özdilek, tüm bu projelerinin yanı sıra çevreye zarar vermeden üretim yapan fabrikaları, ekolojik dengeyi koruyarak yaptığı besi üretimi, doğal kaynakları verimli kullanarak sağladığı enerji üretimi, çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği eğitimler ve sürdürülebilir çevre projelerini bu düşünce doğrultusunda oluşturarak sürdürüyor. Yeryüzünde bulunan kaynakların sınırlı olduğunun bilinciyle bu kaynakları korumak, gelecek nesillere hayat kalitesinin artacağı sürdürülebilir, doğal kaynağın devamlılığının sağlandığı bir dünya bırakmak için çevre koruma yasalarına uymanın yanı sıra bu anlayışı bir şirket politikası olarak benimsiyor.

Çevre dostu projelerini başarıyla sürdüren Özdilek Holding, Türkiye’ye nefes olacak fidanları toprakla buluşturmaya, doğayı ve geleceğimizi korumak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X