Özdilek: Vatandaş psikoloğa gideceğine AVM’lere gidiyor

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu ünlü iş insanı Hüseyin Özdilek… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal sordu, Hüseyin Özdilek yanıtladı…

Özdilek: Vatandaş psikoloğa gideceğine AVM’lere gidiyor

Pandemi sürecinde e-ticarette yaşanan artış AVM’leri olumsuz etkiledi. Ancak Türkiye’nin en büyük markalarından biri Özdilek’in sahibi Hüseyin Özdilek,  AVM’lerin  ayakta kalacağını  söylüyor: “e-ticaret AVM’leri etkilemez. AVM’ler bir rehabilitasyon merkezi gibi. İnsanların sosyalleştiği, çayını, kahvesini içtiği, yeni çıkan ürünleri gördüğü, gözünün, gönlünün açıldığı yerlerdir. İnsanlar psikoloğa gitmektense AVM’lere gidiyor. Aksine AVM’lerin sayısının artması gerekir.”

İnternette farklı, mağazada farklı fiyata da isyan eden Özdilek, fiyat farkı yaratan firmaların güven kaybına uğradığını ileri sürdü. Özdilek’in pandemi sürecinde kardan zarar ettiğini de belirten ünlü iş insanı, 2023’e kadar yeni yatırım yapmayacaklarını ve borç ödemeyeceklerini belirtti. Özdilek, “Türkiye Cumhuriyeti varsa Özdilek de var. Bu sayede para kazanmaya devam ediyoruz” diyerek ümitli konuştu.

Röportajın tamamını okumak için tıklayın….

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X