Özdilek ve İğrek’ten gençlere tavsiyeler

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek ve İğrek Makina Yönetim Kurulu Başkanı Orhan İğrek, Bursa Kent Konseyi’nin Uludağ Üniversitesi’nde düzenlediği etkinlikte gençlerle buluştu.

Özdilek ve İğrek’ten gençlere tavsiyeler

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından ‘Yeni Nesil’ temasıyla bu sene 9’uncusu düzenlenen ‘İşini Şansa Bırakma Zirvesi’, gençleri iş dünyasının tecrübeli isimleriyle bir araya getirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen ‘9. İşini Şansa Bırakma Zirvesi’, Bursa Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde yapıldı. ‘Yeni Nesil’ temasıyla hazırlanan zirvede, gençlerin doğru bir kariyer planlaması yapabilmeleri adına iş dünyasının tecrübeli isimlerini bir araya getirdi.

Sosyal medya fenomenlerinin hayat hikayelerini anlattığı zirvede, iş dünyasının tecrübeli isimleri de deneyimlerini paylaştı.

İğrek Makina Yönetim Kurulu Başkanı Orhan İğrek ve Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek

Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, İğrek Makina Yönetim Kurulu Başkanı Orhan İğrek, Dizayn Vip Kurucu Başkanı Erbakan Malkoç,  Seyyahart olarak bilinen Berk Armağan, Amperino Otomotiv Kurucu ortağı Haluk Özbek, Taklitman lakaplı Mehmet Dindar, Revolution Dm Ceosu Yılmaz Bozan ve Türkiye Genç İş İnsanlar Derneği Eskişehir Başkanı Serkan Can Zengine tecrübelerini gençlerle paylaşarak tavsiyelerde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X