Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Pakette bomba var’ deyip banka soydu

Muş’ta bir banka şubesine giren ve elindeki paketin bomba olduğunu söyleyen kimliği belirsiz bir kişi veznedeki paraları alarak kayıplara karıştı.

Muş’ta bir banka şubesine giren ve elindeki paketin bomba olduğunu

Olay bugün Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ziraat Bankası şubesinde meydana geldi. Akşam mesai bitimine az bir süre kala müşteri gibi bankaya giren kimliği belirsiz kişi elindeki paketin bomba olduğunu söyleyerek güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlisinin silahını da alarak banka içerisindeki müşterileri ve çalışanları rehin alan kişi, veznelerdeki nakit paraları alarak kayıplara karıştı. 

155 Polis İmdat’a ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis yönlendirildi. Olay yeri inceleme ekipleri bankada parmak izi alırken kaçan soyguncunun yakalanması için banka şubesinin bulunduğu Saray Mahallesi abluka altına alındı. Özel Hareket polislerinin de katıldığı arama taramaları devam ediyor. 

Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaları yakından takip etti. Banka çalışanları uzun süre içeride tutuldu. Ayrıca banka soygununu gerçekleştiren zanlının yüzünün açık ve güvenlik kamerasına yansıdığı belirtildi.


Avatar Seç KAPAT
Sigara yasakları genişledi, plajlar da kırmızı hat kapsamına alındı. İlk
Sıradaki Haber Sahillerde yasak başlıyor: Artık bu plajlarda sigara içmek yasak!