Panik yapacak kadar kötü değiliz, rehavete düşecek kadar iyi değiliz!

Bursa’da 2 aydır görev yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, pandemideki son tabloyu yorumlarken yoğıun bakım ve yatak sıkıntısı olmadığını, hiçbir hastanın il dışına gönderilmediğini söyledi.“Bursa olarak; panik yapacak kadar kötü durumda değiliz, ama rehavete kapılacak kadar da iyi durumda değiliz” diyen Yavuzyılmaz, sağlık önlemlerinin alındığını, vatandaşın da bireysel önlemini alması gerektiğini söyledi… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Panik yapacak kadar kötü değiliz, rehavete düşecek kadar iyi değiliz!

20 ay önce… Aydın İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, yolculuk için havaalanına gittiği bir gün çalan telefondan Balıkesir’e atandığını öğrendi.

2 ay önce de…

Yine bir yolculuk için hazırlık yaparken Sağlık Bakanlığı’ndan gelen telefonla rotayı Ankara’ya çevirdi. Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’le görüşmesinde “Seni Balıkesir’den alıyoruz” ve “Yükünü biraz artıracağız” sözlerini duydu.

Ardından…

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan da Bursa’ya atandığını öğrendi.

Yaşadığı sürprizi anlatırken “Bakanımızın ve Bakan Yardımcımızın desteğini hissetmek çok güzel bir duygu. Her ikisine de teşekkür ediyorum” dedi.

İşte…

2 aya yakın süredir Bursa İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz’a, lafı hiç dolandırmadan sorduk:

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X