Paranın sahibini arıyor

Bursa’daki bir kamu hastanesinde tıbbi sekreter olarak görev Cihan Sapan, bir bankanın ATM’sinde bulduğu paranın sahibini arıyor.

Paranın sahibini arıyor

Cihan Sapan geçen hafta Yıldırım’daki bir bankanın ATM’sinden para çekmek istedi. Ancak kendine ait kartı ATM’ye soktuğunda herhangi bir işlem yapmadan para yatırma – çekme bölümünden banknotlar çıktı. 

Ne olup bittiğini anlamaya çalışan Sapan, kendine ait olmayan paraları alarak ATM’den ayrıldı. Ancak o günden sonra söz konusu bankanın müşteri temsilciliği ile görüşen Sapan, ATM’yle ilgili herhangi bir başvurunun olmadığını öğrenince, paraları muhafaza ederek sahibini araştırma başladı. Sapan, “Belki bir ihtiyaç sahibi vatandaşımız para yatırmak ya da çekmek istediğinde para haznede sıkışmış olabilir. Ya da başka bir arıza meydana gelmiş olabilir. O para da bana denk geldi. Asgari ücrete yakın bir melağ. Parayı muhafaza ediyorum. Paranın sahibi söz konusu bankaya ya da polis merkezine müracaat ederse parayı kendisine teslim ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X