Park halindeki cipi ‘Aracım arıza yaptı’ diyerek çaldı

İstanbul’da uzun süredir park halinde olan cipi, ‘arıza yaptı’ yalanıyla çekiciye yükletip Bolu’ya getiren N.G., polis ekiplerince yakalandı.

Park halindeki cipi ‘Aracım arıza yaptı’ diyerek çaldı

Bolu’da yaşayan N.G. iş için gittiği İstanbul’da park halinde bir cip gördü. Bir ay sonra tekrar İstanbul’a giden N.G., aynı yerde duran cipi, çalmaya karar verdi.

Bir çekici firmasını arayan N.G., ‘Aracım arıza yaptı’ diyerek hizmet talebinde bulundu. Adrese giden çekici sürücüsü, N.G. ile beraber park halindeki cipi çekiciye yükleyerek Bolu’ya götürdü. Bolu’da cipe farklı bir plaka takan N.G., cipi kullanmaya başladı. Bir süre cipi kullanan N.G., daha sonra cipi ıssız bir bölgeye bırakarak ortadan kayboldu.

Terk edilmiş haldeki cipi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aracın İstanbul’dan çalındığını tespit etti.

Plaka Tanıma Sistemi üzerinde yapılan araştırmada cipi Bolu’ya getiren kişinin N.G. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan N.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DHA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X