PAŞADER’den Atmaca’ya destek…

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Aday Adayı Uzm. Eczacı Kıvanç Atmaca, önceki iki dönem başkanlık görevini de yürüttüğü kısa adı PAŞADER olan, Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ne ziyarette bulundu.

PAŞADER’den Atmaca’ya destek…

PAŞADER Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Mahalle Dernekleri başkanlarının da olduğu ev sahipliği yaptığı ziyaret çok samimi bir havada gerçekleşti.

PAŞADER Başkanı Mustafa Gümüş, “Aday adayımız sayın Kıvanç Atmaca’nın çıktığı bu yolda ilçemiz Mustafakemalpaşa, ilimiz Bursa ve ülkemiz için elinden gelenin en iyisini yapacağından şüphemiz yoktur. Adaylık sürecinde, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından iyi bir sıralamada olmasını ilçemiz adına temenni ediyoruz” dedi.

Uzm. Eczacı Kıvanç Atmaca da, “Mustafakemalpaşalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği bizim yuvamız, bizim evimiz. Mustafakemalpaşa’nın sorunlarını, neler yapılması gerektiğini, sesimizin her zamankinden daha gür çıkmasının önemini anlatırken, arkadaşlarımız -biz bu sorunları biliyoruz ama bunların yüksek sesle konuşulması için, ete kemiğe büründürülmesi lazım. Neden taşın altına elini koymuyorsun?- dediklerinde, o taşın altına biz bugüne kadar elimizi, kolumuzu değil, bütün vücudumuzu koymaktan vazgeçmedik, sizler bunu böyle düşünüyorsanız ben bunu görev addederim, bu noktada elimden geldiğince bölgemize, yöremize hizmeti getirebilmek adına çaba sarfederim. Böylece aday adaylığı sürecimiz başladı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X