PAŞADER’in eski Başkanı Kıvanç Atmaca CHP’den milletvekili aday adayı oldu

Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Derneği (PAŞADER) önceki dönem Başkanı ve Bursa Eczacı Odası önceki dönem Başkanı uzm. Eczacı Kıvanç Atmaca Mustafakemalpaşa CHP İlçe Başkanlığında Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

PAŞADER’in eski Başkanı Kıvanç Atmaca CHP’den milletvekili aday adayı oldu

Önceki günlerde, Mustafakemalpaşa ve Bursa’da siyasi parti temsilciliklerini, dernekleri ve iş insanlarına ziyaretlerde bulunarak, milletvekilliği aday adaylık sürecini başlatan Atmaca, Perşembe günü CHP Mustafakemalpaşa İlçe binasında aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya CHP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, önceki dönem ilçe başkanları Vahit Girgin ve Gürkan Esen, 22. dönem CHP eski Milletvekili Mehmet Küçükaşık, CHP İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve kalabalık bir grup partili katılım gösterdi.

KIVANÇ ATMACA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞER

Mustafakemalpaşa CHP İlçe Başkanı Serda Tandoğan Kuru, “Sayın Kıvanç Atmaca bizim için çok önemli bir değer, çıktığı bu yolda şahsım ve ilçe teşkilatım olarak her zaman yanında olacağız. Şu ana kadar üç tane aday adayımız var. Bir ilçe başkanı olarak bu benim için çok önemli” ifadelerini kullandı.

Kuru’nun konuşmasının ardından, gördüğü ilgiden dolayı teşekkürlerini ileten Atmaca, yaşamış olduğumuz deprem felaketinin öncesinde ilçeye ziyarette bulunarak, dostlarımız ile istişarelerde bulunduk, gördüğümüz ilgi karşısında ilçemize ve ülkemize hizmet etmek için bu yola çıkma kararı aldık dediği konuşmasının ardından, Ankara’da genel merkeze giderek resmi süreci başlatacağını iletti.

İKİNCİ DURAK DEVA PARTİSİ

Mustafakemalpaşa’da, Millet İttifakı partilerinden Deva Partisi’ni de ziyaret eden Atmaca, Deva Partisi İlçe Başkanı Özlem Bayraktar ile bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Özlem Bayraktar, Atmaca’ya başarı dileyip, aday adaylığının Millet İttifakı için hayırlı olması temennisinde bulundu.

KIVANÇ ATMACA’YA KARACABEY’DE YOĞUN İLGİ

Mustafakemalpaşa temaslarının ardından CHP Karacabey İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulunan Eczacı Kıvanç Atmaca, ilçe teşkilatının yoğun ilgisi ile karşılandı. CHP Karacabey İlçe Başkanı Gönül Avil ve ilçe teşkilatı ile yapılan görüşme sonrasında, sosyal medyadan açıklamada bulunan Kıvanç Atmaca, ‘Karacabey’siz Mustafakemalpaşa, Mustafakemalpaşa’sız Karacabey olmaz. Sorunlarımız da birbirine benzer, çözümler de öyle. Birlik olduğumuzda hepsinin üstesinden geleceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey İlçe Merkezimizi ziyaret ettik. Başkanımız Gönül Avil’in ve yönetim kurulu üyelerinin misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Çok verimli ve keyifli bir toplantı oldu bizler için’ sözlerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X