‘Poposunu paparazzilere sunan bir kadın’ diyen ünlü isme Hatice’den yanıt!

Ünlü türkücü Seher Dilovan, gelinlik defilesinde podyuma çıkan ve kalçasını izleyicilere gösteren meslektaşı Hatice’yi ağır sözlerle eleştirdi. Dilovan, “Poposunu paparazzilere sunan bir kadın” dedi. Hatice’den yanıt geldi…

‘Poposunu paparazzilere sunan bir kadın’ diyen ünlü isme Hatice’den yanıt!

Seher Dilovan köşe yazısında şunları söyledi:

Ä°lgili resim

Ankara oyun havaları söyleyen eğlenceli keyifli müzik yapan bir genç kızdan podyumda poposunu siyah bir şifonun içinden paparazzilere sunan bir kadına dönüşmek… Babası, geleneksel kasketli bildik bir Anadolu ailesinin kızı, Arif Sağ’ın öğrencisi.

Evet evet oydu, Hatice’ydi podyumdaki. Bu sefer kıvrak keyifli türkülerini söylemek için değildi orada olmasının sebebi. İnsanlığa dayatılan sistemin sıkışmışlığının sonucuydu bu, ne yapacağını şaşırmıştı.

Şarkıcı Hatice'den Seher Dilovan'a'popo' yanıtı - Magazin haberleri

Yönünü bulamayan bir kuş gibi oraya buraya çarpa çarpa kendisini podyumda buldu, o siyah transparan elbisenin içinde.

Dilovan’ın bu sözlerine Hatice’den yanıt geldi:

Şarkıcı Hatice'den Seher Dilovan'a'popo' yanıtı - Magazin haberleri

Evet ben o başında kasketi olan babanın kızıyım! Babam benimle her zaman gurur duymuştur.  Bütün kardeşlerimle ve bu dünyadan kopup giderken bizden razı gitti bu çok önemli bir ayrıntı ve rahmetli babam her zaman şunu derdi: Siz siz olun size taş atana ekmek atın.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X