Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Ronaldo ile Messi yeniden rakip mi oluyor?

İspanya basını, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’ın Lionel Messi’ye cömert bir teklif sunmaya hazırlandığını iddia etti. Transfer gerçekleşirse, Ronaldo – Messi rekabeti Arap yarımadasına taşınacak.

İspanya basını, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın Lionel Messi'ye cömert

Messi, Ronaldo’ya yeniden rakip mi olacak? Futbol severleri heyecanlandıran iddia, İspanya basınından geldi.

Mundo Deportivo, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal’in, Messi’ye teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü.

Habere göre, yıldız futbolcuya 300 milyon dolarlık teklif yapılacağı belirtildi.

Suudi devletinin Dünya’ya açılmak, turizm ve futbol açısından tanınırlığını artırmak için girişimlerde bulunduğu, iki yıldızı bir araya getirerek bu yolda bir argüman olarak kullanmak istediği kaydedildi.

Bu sebeple Ronaldo’dan sonra Messi’yi de cömert bir rakamla ikna etmek için nabız yokladığı belirtildi.

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası’nın ardından Suudi Arabistan’ın Al Nassr takımına imza atmıştı.

Messi’ye teklife hazırlandığı iddia edilen Al Hilal’de, Suudi Arabistan’da Al Nassr’ın en büyük rakibi konumunda.

Messi transferinin gerçekleşmesi durumunda iki yıldızın 10 yıl boyunca Barcelona ve Real Madrid’de yaşadıkları rekabet, farklı bir boyut kazanacak.

TRT Spor


Avatar Seç KAPAT
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası'nda Avustralya'ya 2-0 yenildi.
Sıradaki Haber Bizim Çocuklar’dan Dünya Kupası’na kötü başlangıç!