ROTARY 2440. BÖLGE’DEN, OLAY MEDYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ROTARY 2440. BÖLGE’DEN, OLAY MEDYA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

Rıdvan Demir

Rotary dünyada 1,2 Milyon, Türkiye’de ise 238 kulüp ile 6 bine yakın Rotaryen’in ‘Kendinden Önce Hizmet’ idealinde buluşarak daha yaşanabilir ve daha barışçıl bir dünya için var gücüyle çalıştığı uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Uluslararası Rotary 2440. Bölge Federasyonu Başkanı Ertan Soydan, ‘Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) pandemisi sırasında 2020-2021 dönemi başkanlık seçimlerini internet üzerinden yaptık ve bu konuda da bir ilke imza attık’ dedi.

Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar hakkında da önemli açıklamalar yapan Soydan, ‘Böylesine büyük bir medya kuruluşunu Bursa’ya ve Türkiye’ye kazandıran Sayın Cavit Bey’i gönülden kutluyorum. Kendisi Türk siyaseti ve Bursa için çok önemli bir isim’ dedi.

Ertan Soydan, Uludağ Rotary Kulübü başkanı Tolga Kornoşor, Uluslararası Rotary 2440. Bölge Sekreteri Aylin Olut Ötken, Bölge Kurumsal İletişim Anakomite Başkanı Gaye Berköz Cantürk, Kurumsal İletişim Kuzey Koordinatörü Burçin Köksal ve Bölge Basın Sorumlusu Aslı Can, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X