Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Rusya’ya doğrudan yabancı yatırım girişi yüzde 92 azaldı

Birleşmiş Milletler’in raporuna göre, Rusya’ya doğrudan yabancı yatırımlar geçen yıl bir önceki yıla kıyasla yüzde 92 azaldı.

Birleşmiş Milletler'in raporuna göre, Rusya’ya doğrudan yabancı yatırımlar geçen yıl

Birleşmiş Milletler (BM) tarafından yayınlanan rapora göre, Rusya’ya doğrudan yabancı yatırımları geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 92 azaldı.

 

BM tarafından hazırlanan Dünya Yatırım Raporu’na göre, dünya genelinde doğrudan yatırım oranı 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 36 artış gösterirken, Rusya’ya yapılan doğrudan yatırım oranı aynı dönemde yüzde 92 geriledi.

 

Rapora göre, geçen yıl yapılan toplam 1,7 trilyon dolarlık yatırımdan en büyük doğrudan yabancı yatırım payını ABD aldı. Toplam 384 milyar dolarlık sermayenin giriş yaptığı ABD’yi Hong Kong ve Çin izledi.


Avatar Seç KAPAT
Tüketici fiyatları bazında mayısta en yüksek fiyat artışı yüzde 15,65
Sıradaki Haber Mayıs’ın zam şampiyonu belli oldu