Sağlık Bakanlığı 8 yıldır çivi çakmayınca Çağlar da arsayı bağışlamaktan vazgeçti

Altınova Mahallesi’ndeki Türkiye’nin tek Spastik Çocuklar Hastanesi’nin büyütülebilmesi için Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar o günün değeriyle 4 milyon lira olan arsasını bağışladı.
Sağlık Bakanı Koca cuma günü Bursa’da, projeyi açıkladı, ama bağıştan bugüne geçen 8 yılda Bakanlık tek çivi bile çakmadı. Çağlar da Bursa Valiliği’ne yazıyla başvurup bağıştan vazgeçtiğini bildirdi. Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi ihalesinde ise itiraz sorunu çıktı… Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

Sağlık Bakanlığı 8 yıldır çivi çakmayınca Çağlar da arsayı bağışlamaktan vazgeçti

Yıl 2012…  Alanında Türkiye’nin tek hastanesi olan Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi’nin büyütülmesi için harekete geçiliyor.

Bir yandan bürokratik adımlar atılırken, Altınova Mahallesi Muhtarı ile Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Derneği  başkan ve yöneticileri Devlet eski bakanı Cavit Çağlar’ı ziyarete geliyorlar.

O ziyarette…

50 yataklı hastaneyi 100 yatağa çıkarıp büyütecek proje için, büyüme alanında bulunan Çağlar’a ait yaklaşık 4 dönümlük araziyi istiyorlar.

Çağlar da…

Ahmet Emin Yılmaz’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X