‘Sağlıklı yaşam konseptinde öncüyüz’

Pazartesi Söyleşileri’nin bu haftaki konukları Mövenpick Bursa Hotel And Thermal Spa Genel Müdür Vekili Ercan Tavşan, Sağlıklı Yaşam Departmanı Müdürü Kamelya Cezairli ve derma terapist Kadriye Söylemez… Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal sordu, Ercan Tavşan, Kamelya Cezairli ve Kadriye Söylemez yanıtladı…

‘Sağlıklı yaşam konseptinde öncüyüz’

Sağlıklı yaşam kavramı, her geçen gün önemini artırırken, bu alanda önemli yatırımlar yapan Mövenpick Hotel’in Genel Müdür Vekili Ercan Tavşan, termal tarihi uzun yıllara dayanan Bursa’da, sağlıklı yaşam konseptine sahip tek tesisinin kendileri olduğunu anlattı: “Bursa’nın termal tarihi uzun yıllara dayanıyor. Termalde farklı şehirler öne geçse de, belirli yaş grubundaki misafirlerimizin Bursa kaplıcalarında anıları var.  Bizi diğer otellerden ayıran en büyük özellik, sağlıklı yaşam konsepti. Otel hizmetimizi termalle  birleştiriyoruz. Accor Grubu olarak sağlıklı yaşam konseptinde Bursa’da öncüyüz.”

Sağlıklı Yaşam Departman Müdürü Kamelya Cezairli, sağlıklı yaşam adına kişiye özel hizmet verdiklerini belirterek, “Sağlıklı yaşam konseptimizde kişi sadece kilo vermekle kalmıyor otel içinde veya dışında sağlıklı yaşam adına her hizmete ulaşabiliyor” dedi.  Derma terapist Kadriye Söylemez ise, “ Artık herkesin tek istediği tek şey kendisini iyi hissetmek.   Herkes aktif spor yapamaz ama biz insanlara doğru zamanda doğru yürümeyi, doğru zamanda doğru beslenmeyi, doğru zamanda su içmesini bile öğretiyoruz” diye konuştu.

Röportajın tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X