Sahada kaldım ve golümü attım!

Elde edilen galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan timsahın golcüsü Jose Fernandao, ‘Golü atacağımı biliyordum’ dedi.

Sahada kaldım ve golümü attım!

Fernandao, ‘Gol attığım için çok mutluyum. Ancak asıl galibiyeti getiren golü atmam beni çok memnun etti. Bu maçta çok fazla gol kaçırdım ama içimde bir his vardı bir fırsat daha gelecek ve değerlendirecektim. Şenol hocam maçın sonuna doğru oyunda kalmak isteyip istemediğimi sordu. Ben de golü atacağımı hissettiğim için kalmak istediğimi söyledim. Devamında o fırsatı yakaladım ve golümü attım’ diye konuştu.

Zor bir karşılaşmaydı

Zor karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Cedric Bakambu, ‘Bizim için gerçekten çok zor bir karşılaşmaydı. 2-0 öne geçmemize rağmen rakibimiz maçı 2-2’ye getirmesini bildi ve rüzgarı arkasına aldı. Ancak gerçekten mental olarak çok büyük bir performans ortaya koyduk ve hak ettiğimiz galibiyeti son dakika golüyle elde ettik. 3 puanı kazandığımız için çok mutluyum’ dedi.

Milli takımı istiyorum!

Konyaspor karşısında birbirinden kritik kurtarışlara imzasını atan Harun Tekin, ‘Hedefim Milli Takıma yükselmek ve devamlı görev almak’ dedi.

 

Bursaspor’un, Torku Konyaspor’u 3-2’yle geçtiği maçta kalesinde devleşen Harun Tekin maç sonunda yaptığı açıklamada hedefinin Milli Takım’da düzenli olarak yer almak olduğunu söyledi. 

Harun, ‘Güzel bir statta, güzel bir atmosferde iyi bir galibiyet elde ettik. Zaman zaman kötü oynasak da bence maçı kazanmayı hak ettik. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Maç içinde Hasan Kabze’nin şutunda yaptığım kurtarış konuşuluyor. Ben sadece çıktım açıyı kapattım ve görevimi yaptım. Çok çalışıyorum ve Milli Takım’ı hedefliyorum. En büyük amaçlarımdan biri ay yıldızlı formayı sırtıma geçirerek düzenli olarak oynamak’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X